субота, 26. септембар 2015.

Проф. др Мирјана Стојисављевић: Тиранија лажних Хрвата


Хрватска добродошлица другима
   1. Духовна дегенерација српства пројектована од стране србомрског хабсбургизма  у епицентар  борбе против православља   увела  је вуковске Србе католичког вјерозакона, те потоње лажне Хрвате. Своје исходиште  ова борба имала је у француској буржоаској револуцији којом су биле изједначене по важности све религије, а јудаизам  добио  равноправно мјесто у западној култури као и хришћанство. Од тада је  дух времена модерног доба обиљежен  нихилизмом, исповиједањем вјере у неистину,   да би тај сурови рат против Живога Бога постајао све немилосрднији како се приближавамо данашњици. „Нема истине и нема ствари по себи!“ - резолутан је био Ниче, обновитељ паганизма који је човјеков  несавршени ум поставио на мјесто „умирућег бога“.
Хрвати воле Србе кад их нема!
    Преживјели смо Волтерову и Русоову  филозофију и били свједоци крвопролића које је изазвала њихова философија у француској револуцији. Видјели смо како „нови поредак“ руши хришћански поредак и нашу традицију под Марксовим бауком комунизма, док се дух времена рапидно јудаизовао и то управо путем нихилизма. Видјели смо Дарвинове идеје и како људи масовно прихватају ту његову јерес као нову религију; у име које је Стаљин, тај „мали Јеврејин“ како у преводу са грузијског значи презиме Џугашвили, након што је прочитао његово дјело о поријеклу врста, напустио богословију и постао проповједник и поробљивач душа у име атеизма, по цијену милиона жртава. Одсјај Дарвинових идеја у очима Карла Маркса  покатоличеног Јеврејинa, новог хришћанина, био је толико моћан да је помислио,  инспирисан Дарвином, да  идеја Бога коначно може да буде уништена.
            Луди пророк и филозоф нихилизма Ниче,  на крају XIX  и почетком XX вијека поново је запјевао исту пјесму када је један  човјек надахнут Ничеовом филозофијом   почео да дјела  у складу са њом. Био је то Адолф Хитлер који је наступио као избављивач Њемачке исказавши свој категорички императив ријечима: „Ослободио сам Њемачку од идиотских деградирајућих лажи савјести и морала!“  Према  Ничеовој филозофији инфериорнији и слабији морају бити уништени. Реликт те и такве контра-културе јесу инцестуозна дјеца  савременог нихилизма  кроз који проговара задах труљења душе. Такви бивају жртве  новог свјетског поретка,  царства без   Бога,  царства анти-Христовог и  богоборне антитеистичке културе  постајући робови сопственог имиџа. Ова дјеца нихилизма која су исувише дуго и никако без посљедица учествовала у цивилизацијском акту колективног и озакоњеног богоборства и богоубиства, искусила су на крају  звијер нихилизма звану комунизам и  дух времена који  је са становишта истине мрачан, јер је на њено мјесто поставио идеолошку истину у коју се није смјело сумњати и у којој никога ништа више не може шокирати. И не знајући, у данашњици смо ушли у антихришћански нови свјетски поредак који је у пламену грађанског рата превредновао цјелокупни наш поглед на свијет  намећући нам да  оно што је некад сматрано ружним данас прихватамо као лијепо, да оно што је некад било погрешно, данас   доживљавамо исправним, да се понашамо као права  „дјеца апокалипсе“, свједоци посљедњих времена овог западног духовно-политичког зла које се отворено  самопрогласило кроз западну лаж о Богу  и ничевски поклич да је Бог умро, да је мртав не знајући да Син Божји може бити само распет, али не и умирући!  Дух времена је толико мрачан да нас не потреса ни кад чујемо – Бог је мртав! Универзална филозофија новог нихилистичког свијета прожетог јансенизмом  гласи: дошли смо из ништавила и враћамо се, расиновски казано,  у ништавило из кога мишљасмо да смо се избавили!
          2. Жртве универзалне филозофије новог нихилистичког свијета су већ вијек и по Срби,  изложени културној тиранији лажних Хрвата који су њемачки етноконфесионални изум и то по неком правилу,  нарочито на „размеђу вијекова“ , прошлог као и овога вијека. Преци лажних Хрвата су Срби католичког вјерозакона на којима је у ватиканском технолошком поступку стварања вјештачких нација надзидан лажни  хрватски национални идентитет. О томе неприкосновено свједочи језик којим Хрвати говоре, а који је српска штокавица, никако  хрватска чакавица или новохрватска кајкавица. Изворни Хрвати морали су  по диктату римокатоличке цркве да принесу највећу жртву и да се  приклоне лажним Хрватима тако што су властити чакавски језик закржљали до локалног дијалекта, своју духовност  осудили на изумирање, а свој изворни национални идентитет препусте покатоличеним Србима.  Сви  Хрвати то знају  и сви о томе  дириговано ћуте:  да се иза мрачне завјесе данашњих лажних Хрвата скривају изворни покатоличени, а потом  хрватизовани Срби који имају комлекс ниже вриједности због свог српског поријекла и све што их на то подсјећа спремни су да униште огњем и мачем, понајприје саме православне Србе, потом православну цркву и српску ћирилицу као „конститутивни елемент културног идентитета“ , да иза себе, у свом ревновању римокатолицизму оставе само спржену земљу са поубијаним старцима и  старицама и „српским“ псима и мачкама, као што су то учинили у завршници Олује  пиромански затирући српске коријене диљем „лијепе њихове“.  Стога,  да би Срби православци  сачували своју душу и православни карактер српске књижевности, никада не смију  заборавити ко им је то већ вијек и по  отимао и поробљавао српски национални идентитет трајно уписан у српском  језику и књижевност:  опет, лажни Хрвати!
           Ко су лажни Хрвати?  Они који се непрестано у свом трагичном конвертитству враћају  на своју некадашњу браћу по вјери,  крви и језику, спремни да их вребају како би их уништили; који су направили етнички најчистију земљу у Европи у којој се 96 % становништва изјашњава као Хрвати. Који су 1991. године у свом западном „цивилизацијском“ походу на Исток први напали Србе у Борову Селу  да би испровоцирали рат а потом  у незауставивом стампеду уништили Теслин споменик у Госпићу, срушивши његову родну кућу у Смиљану те православну цркву поред ње,  а 1995. године за вријеме „Олује“, обучавани од стране НАТО снага, као што данас обучавају украјинске војнике, протјерали су неколико стотина хиљада Срба из Републике Српске Крајине као и из цијеле Хрватске побивши 6.765 Срба док се за 2670 још трага. Попалили су 1110 села и насеља у којим су вијековима Срби живјели да би тако  отели 50.000 станова,  присиливши на похрваћење  40.000 српске дјеце. Уништено је око 25. 000 кућа, 78 цркава,  181 гробље, 920 споменика, 13.000 привредних објеката, 56 здравствених установа и тако без краја. Све то починили су екстреми Хрвати, ревносни ученици фрањевачких и језуитских фратара који су их учили да је вјера основ хрватства, а не српско етничко поријекло које многи памте.
          3. Као што су антихришћански јеврејски расисти само малим дијелом  потомци Аврама, а уистину су Хазари који у највећем постотку потичу из данашње Украјине коју јудеобакарски могул Ротшилд попут Израела претвара у своју приватну државу - такви су и   Хрвати, у  највећем постотку покатоличени Срби, а само мањи дио чине изворни   чакавци и Новохрвати кајкавци. Као што лажни Хрвати мрзе народ од кога су потекли, Србе ,  с којим су вијековима живјели, тако исто  лажни Јевреји, Ашкенази, мрзе Словене третирајући их као стоку (гоје); нарочито православне Русе међу којима су вијековима живјели.  И као што  ционистичке слуге, украјински јудеопротестанти, гори од комуниста, праве од Украјине по директиви јудеобанкарске пирамидалне власти другу митску јеврејску државу на темељу тзв. историјског права , тако лажни Хрвати праве од Босне и Херцеговине своју другу хрватску државу, а у плану им је и трећа!
            Упавши у духовну погибију превјеравања,  данашњи Хрвати  су у највећем проценту поријеклом од не-Хрвата.  Са непресушним врелом своје србофобне мегаломаније директни су производ јудеокршћанства. Као што су покатоличени Срби отпочели еру „транзиције“ из српства у хрватство, тако су и данашњи Јевреји – транзицијски Хазари потекли не од Семита него не-Семита. Настали су од туркместанских номадско-ратничких племена  са Кавказа која су у VII вијеку конвертовали у кабалистички јудаизам. 
           Ти лажни Хрвати, заговорници идеје о независнј Хрватској по сваку цијену, прије него што се бучно побуне на овакве, за њих   саблажњиве истине, ваљало би да изваде ДНА налаз који би непорециво доказао да су поријеклом (покатоличени) Срби, јер за разлику од њихових политхистора, ДНА налаз  не лаже  и доказује да су данашњи Хрвати потомци Срба који би  да од Србије направе  трећу хрватску државу.
              Ко их на то подговара? – Још већи екстремисти, лажни Јевреји, који су давно изгубили божју богоизабраност кад су презрели, одбацили и распели Господа Исуса Христа; којима  служе и сви масони уображени у својој секташкој изабраности. Управо ти јудаизовани протестанти у данашњици од Украјине  праве другу лажну јеврејску државу (прва је Израел, тај „континентални носач авиона“ са нуклеарним пуњењем који држи у окупацији цио Блиски исток) демонизујући Русе у чијој земљи  70% олигарха милијардера чине лажни Јевреји. Они су нарочито кивни на Србе од којих настоје да свим средствима отму  атрибут старог, аутохтоног народа  јер знају да су  Срби народ најстарији, а не  самозвани Јевреји који вјерују у сатанистичку кабалу; који би да нам путем историјских фалсификата, поред осталог и бечко-берлинско-ватиканске историјске школе  преотму примат народа најстаријег.
            Ти, у високом постотку  лажни Хрвати, који су од Срба покрали све оно што немају, од језика до историје, којима су очито узор фарисејски и садукејски Јевреји,  намећу већ шездесет година за  највећег српског писца хрватског пребјега у српство, Иву Андрића, јер знају да је он то урадио из интереса, а не из љубави  према српству. Тако је овај по поријеклу српски конвертит католичког вјерозакона и лажни Хрват,  познат  по свом фратарском циклусу, постао у данашњици водећи књижевник Срба сва три вјерозакона, у расрбљеној и расправослављеној Србији и Републици Српској, али и хрватском дијелу Федерације БиХ као и у Републици Хрватској.
           Лажни Хрвати са својим пакленим звјерствима према Србима од  јасеновачких, јадовинских, глинских, пребиловачких, медачких и осталих,  данас владају Хрватском, огрозлој у србофобији коју је експлицирао Стипе Месић демонизујућом изјавом да ће Срби у Хрватској моћи да стану под један кишобран. Ратнохушкачка србофобија која не престаје  иде  дотле да не могу поднијети у држави у којој су Срби до 1991. године били конститутивни народ, двије-три ћириличке табле након што су у валпургијским ноћима, на очиглед еунијатске Европе и њене давно прецијењене културе починили књигоцид који се не памти од времена нацизма и по себи је злочин против човјечанства. У њему су највећма лажни Хрвари положили на тоне  (извори кажу, преко три милиона примјерака!) српских ћириличких књига да би данас, атакујући на све српско, Хрватска академија знаности и умјетности организовала научни скуп под називом, које ли хипокризије,  „Хрватска ћириличка баштина“,  у чијем темељу је идеја да све што је српско у перспективи постане хрватско па и сама српска ћирилица; и то у околностима у којим сам помен ћирилице ове самопроглашене Хрвате доводи  до избезумљења јер их она трагично подсјећа на  кривоклетство и на  час кад су на наговор времена продали вјеру за вечеру.
          Лажни Хрвати „као виша господујућа пасмина“ (А. Старчевић)   свјесни су ко им је од 1900. године и Свехрватског католичког конгреса у Загребу наметао лажни хрватски национални идентитет: да су  то чинили творци завјере против српства, римокатолички језуити који су на Балкану смијенили фрањевачке фратре, предвођени лажним Јеврејима,  Хазарима, који су се  покатоличили прихвативши лажни хрватски национални идентитет, а у срцу сачували љубав према Јахви . У ревновању римокатолицизму нарочито су се истицали  лажни Јевреји који су били доспјели  до највиших  мјеста у римокатоличкој хијерархији.  Један од оних који се  нарочито истицао у исказивању отворене србомржње био је   покатоличени  лажни Јеврејин,  сарајевски надбискуп Јосип Штадлер, уз Ј. Ј. Штросмајера, такође покатоличеног Јевреја чије поријекло потиче од Бохемије која је дио чешке републике,  главни промотор доктрине о повезивању римокатолицизма са хрватским домољубљем. Та доктрина  имала је  за резултат хрватизовања свих католика у јужним аустроугарским провинцијама и развијање антагонизма према Србима, према којима су ширене идеје да су препрека „потлаченом хрватском пуку“ на путу хрватског осамостаљења. Пројектовани антагонизам између Срба католика и Срба православаца прерастао је у србомржњу, чак у хистерију изазвавши антисрпске демонстрације које је предводио лажни Јевреј Јосип Франк, у политичком и идеолошком смису насљедник Хазара Еугена Кватерника и Анте Старчевића.

         4.  У геноцидном плану бјелосвјетских зликоваца против Срба као  „реметилачког опструктивног фактора“ који „уопће нису Словени“ него потичу, како су измишљали, од варварског племена Трибала, учествовао је још један водећи римолатолик хазарског поријекла који је у ревновању римокатоличкој цркви постао загребачки надбискуп - Антун Бауер, Штадлеров ђак, попут  њега такође покатоличени Хазар, саборски заступник Франкове Странке права чији је циљ био стварање велике Хрватске од Алпа до Тимока и сјеверне Албаније. Управо ти лажни Јевреји, Штросмајер, Штадлер и Бауер, потом Еуген Кватерник, Јосип и  Ивица Франк, који стоје иза клеронационалистичког и шовинистичког хрватског државног права каткад се помоле иза мрачне завјесе и овог посљедњег  рата инсистирајући с времена на вријеме на примјени одлуке Европског суда за људска права  у случају  Сејдић-Финци. Наиме, према тој одлуци унитарном  БиХ би умјесто аутохтоног народа претвореног у инструментализовану масу, владала микронационална мањина  не-Семита, поријеклом од јудаизованих турско-монголских племена,  која је сплеткарењем и дипломатским мешетарењем доспјела на чело многих еунијатских држава закључно са данашњом Украјином у којој је у вихору грађанског рата успостављена хазарска власт.
               Као што су украјински неонацисти у политичком погледу оружје Хазара у борби против руског православља тако је и са хрватским неоусташама, потеклим понајвише од превјерених Срба, који тренутно гину на страни украјинских унијата као топовско месо које „пројеврејена“ (Св. Владика Николај) Европа  шаље да оставе своје кости у галицијском блату. Ти лажни Хрвати,  пројектовани су од стране Хазара да подрже подизање друге јеврејске државе послије Израела и то на светој руској земљи, Кијевској Русији, која је прва примила спасоносно хришћанство. На њеној територији, позивајући се на лажно историјско право, криптојевреји хоће  да оформе још једну  своју државу под именом Хазарија или Хазарстан. Такву државу прижељкују да направе и Хрвати од Босне и Херцеговине, да буде друга хрватска држава створена науштп Срба, као што се на нашу штету, а на светој српској земљи Косову и Метохији, прави и друга албанска држава на Балкану.
         У свеопштој култури лажи коју су установили управо лажни Јевреји преко својих космополитских теорија, од комунизма до глобализма,  и данашњом Федерацијом Босне и Херцеговине у скоро апсолутном  проценту владају псеудонационални Босанци и Херцеговци чије је поријекло етнолингвистички хибрид састављен од лажних Хрвата  и лажних Бошњака који су то постали самоидентификујући се путем лажне свијести како би занијекали своје изворно етничко поријекло  исламизованих и покатоличених Срба.
 
       5.  Владимир Путин изјављује:  „Ако сачувамо свој језик и књижевност, сачуваћемо се као земља“.  То су ријечи предсједника највеће православне  земље у којој се лажни Јевреји неће да зову Русима него „рускојезичким Јеврејима“ и у којој се лажни идентитет хибридне „росијске нације“ такође прави на језику, а нипошто на православљу. Из ових ријечи може се закључити само једно: да су и Руси попут Срба толико расправослављени да им такође намећу лажни идентитет по језику, а не према вјери. Идентитет према језику сигуран је залог да ће  једним и другимa у скорој будућности да владају рускојезички и српскојезички лажни Јевреји. Остаје само зрнце сумње – не владају ли већ?
            Након свега намеће се  закључак да је једино што нам преостаје као залог нашег националног спаса раскринкавање лажи која се као слузави октопод размилила преко српског бића. Наш  одговор мора бити у борби против културе лажи која је за мету узела управо православље  усмјеривши против њега нове србисте који умјесто светосавског заговарају вуковско српство сва три вјерозакона. Боримо ли се за светосавско српство очуваћемо свето православље, а са њим и српски и руски језик, српску и руску књижевност, на концу, српски и руски народ.



Нема коментара:

Постави коментар