четвртак, 3. јул 2014.

Серафим Букумира: НЛО НАД БЕОГРАДОМ

 
     Место радње: Србија, (Београд, Звездарска шума), фебруар месец 2014.године, уочи вандредних парламентарних избора…
      Становници београдске општине Звездара приметили су веома необичну летелицу која је кружила изнад Звездарске шуме. Један од наших савесних суграђана одмах је о том догађају обавестио надлежене органе. Полицијска патрола је муњевитом брзином стигла на лице места и установила да заиста необична и до сада невиђена летелица лебди изнад њихових глава. Једино што им је преостало било је да се обавесте о овом случају више инстанце МУП-а Србије и затраже директиве за даље поступање.
       Неће проћи много времена, у главном граду наше земље биће створена атмосфера страха, панике становништва, вандредног стања, опште мобилизације одбрамбених снага, док ће привремени орган града Београда формирати штаб за вандредне ситуације којим ће председавати ППВ Александар Вучић.
       Током кратке анализе о овом случају на основу извештаја са лица места, ППВ је донео одлуку да се летелица присилно спусти на земљу, за шта је задужена министарка енергетике и свега осталог Зорана Михајловић, која ће из Института за нуклеарне науке у Винчи, премијерно, нападом на ванпланетарну летелицу представити до сада тајно Теслино оружје, у функцији одбране земље од свих видова агресије.

      Одмах након лоцирања циља, госпођа Михајловић је симболично, уместо потписа, на пројектил закачила свој брусхалтер, који је неупућеним научницима и присутним новинарима више личило на спојене падобране. Непосредно пред напад, извршена је евакуација становништва и све је било спремно за напад на агресора.     
       Министарка Михајловић активирала је пројектил, који ће за неколико тренутака оборити необичну летелицу. По самом обарању, по директиви Штаба за вандредне ситуације у опкољену шуму са свих страна утрчавају пензионери формацијски организовани у тројке са тракама на левој руци, на којима се налази скраћеница ПУПС.
        Вођени искуством прошловековног ратовања и власти, наше "Златно доба" задаје одлучујући ударац непријатељу наше земље и планете. Наком победе над непријатељем, ППВ је дао припадницима ПУПС-а пола сата вољно да раде са ванземаљцима шта им је воља. Београд је славио!
        Била је ово велика победа нашег народа. У Београду се ноћас бранило човечанство и планета. Да је хуманост врлина нашег народа, доказује и то су наши стари поштедели преживелу од напада бебу ванземаљца, која се приземљила у брусхалтеру закаченим за пројектил.
       Умотано у мантил Јована Кркобабића, мало необично створење је пребачено у Ургентни центар, на преглед и даља испитивања. Отвара се шампањац у Штабу за вандредне ситуације, очекује се да тамо стигне и први рекет света Новак Ђоковић, стиже и дива наше естраде Весна Ривас, ту су у слављеничком расположењу Жика Шареница, Синиша Вучинић, Кетрин Ештон и шеик Мухамед бин Зајеб, док је Драган Марковић Палма симболично јашући жирафу ушао у зграду градских отаца.
       Миломир Марић прекида снимање своје култне емисије "Ћирилица", у којој су гостовали Милутин Мркоњић, Екрем Јеврић и наша позната списатељица Исидора Бјелица. Марић брзински одлази код фризера под хаубу, из свог сефа вади легитимацију НАСА пресс, и одлучује да он ипак буде први који ће интервјуисати малу бебу ванземаљца.
       Народ се спонтано окупља испед парламента, певајући у трансу "ав, ав, ав...да нам је Алек Вучић здрав!"
        Портпарол Ургентног центра Маја Мацура, у директном укључењу на државној телевизији, званично изјављује да је ванземаљче добро и да ће се опоравити од стреса које је преживело, док ће сузе радоснице водитељке Слађане Томашевић дирнути и најхладнија срца наших гледалаца.
        Убрзо следе и реакције политичких странака. Бивши председник Србије Борис Тадић, на питање репортера за мишљење о актуелном догађају, кратко је одговорио: " О Бооожеее" и спустио слушалицу.
        Лидер СПО Вук Драшковић поздравио је и честитао на одлучној акцији коју је спровео ППВ, уз констатацију да је у одлучујућој акцији против ванземаљаца било и наших старих из редова Равногорског покрета, и замолио медије да не омаловажавају ту чињеницу.
       Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница је очито изненађен и затечен изјавио: "гулп, гулп..хм..Косово је Србија...Волим сеКС и радо га се сећам..."
       Новоформирана Републиканска партија у свом званичном саопштењу наводи следеће: "...ми читамо између редова, и темељно анализирамо овај циркус Александра Вучића...одговорно тврдимо да Мирослав Мишковић нема везе са ванземаљцима, и да их он није звао у циљу увоза јефтине радне снаге..."
        Бивши градоначелник и лидер Демократа Драган Ђилас, поручио је ППВ-у да "престане да ј...магаре док је у блату".
         Да сукоб између председника Србије и ППВ није спекулација доказује и сплет догађаја. Као што смо и навикли, Србија се опет нашла под притиском великих сила. Званични Вашингтон је тражио хитну депортацију бебе ванземаљца у њихову земљу у циљу заштите америчког народа тако им Бог помогао, док из Кремља поручују да се неће смирити ако не добију бар пола бића засад непознатог порекла. ППВ је хтео да донесе још једну болну одлуку по српски народ, док је председник Србије био за то да ванземаљче ипак лети за братску Русију. Пале су и тешке речи између политичког оца и сина. Осведочени борац за јединствену Србију Драган Марковић Палма посредовао је у овом сукобу и изнео конструктиван предлог. Ношен емоцијом Титовог гардисте, сећања на доба несврстаности али и жеље нашег народа за независност и слободу од сваког вида империјализма, предложио је да ипак ванземаљче остане у Србији, добије име Жика и апартман у десном крилу зоо-врта у Јагодини, где ће свако пето дете, по рођењу моћи бесплатно да види ово мало али необично биће. Наравно, Јагодину ће посетити многи државници света, а Жика, када напуни једну годину, ићи ће са делегацијом привредника у Беч, да види како се тамо живи. ДМП није заборавио да позове све градоначелнике из Србије да се угледају на његов лични пример.
        Одлука је пала. Жика остаје у Србији! Председник је извадио своју дипломом сертификовану ракију и помирио се са ППВ. Министарка Михајловић је пред камерама домаћих и страних медија током конференције дојила малог Жику који је изговорио своју прву реч "мама!", и тако је отишла једна веома необично лепа слика у свет. Београд је доказао да је град отвореног срца. Славило се до свитања. Некаон тешке ноћи, долази блажено јутро. Звездарска шума се враћа својој мистичности и лепоти. Београдски рекеташи ће дужнике у гепеку својих кола возити показујући им чари ове дестинације и остаће место за окупљање мушкараца који воле принудним путем да се интимизирају са припадницама лепШег пола.



Нема коментара:

Постави коментар