четвртак, 7. април 2016.

Петар Милатовић: Дискриминација из малоумних амбиција

 
   Латинска реч дискриминација (diskriminare) значи одвајати, правити разлику по социјалним, расним, верским,  етничним, индивидуалним, полним, језичним, старосним, или другима особинама. Дискриминација је својствена онима који су дискриминисали своју савест, памет и сопствену личност!  Она им је једини поглед на свет и једина карактерна особина!
    Они су парадигме једноумља и малоумља! Уосталом, они су продукти једноумног идеолошког система, лишени сваког високоумља! Намерно вам поклањају ружичасте наочаре, а кад их скинете видите пред собом црне креатуре.
   Дискриминацији данас прибегавају програмери контролисаног хаоса и њихови извршиоци, они који се ксенофобски затварају у своје секташке кругове иза политичких и културолошких паравана, они за које политика никад није етика  већ вештина да некоме нешто узму и да тај коме су нешто узели има осећај да су му поклонили.

   Ако препознају онога ко те манипулаторе препознаје, вребају прву прилику да му из потаје зарију нож у леђа са безбедне удаљености, заштићени државним и парадржавним инструментима који су најчешће с оне стране моралних норми!
    Такви интелектуални пигмејци и морални лилипутанци обавезно прогласе „екстремистом“ свакога ко доследно брани виталне интересе народа, а они сами најекстремније издају сваки народни интерес, уновчавајући свој „национализам“, продајући своје „Српство у дућану“, покушавајући да живе од Српства, а тим жалосним веселницима нико није дошапнуо да се не живи од Српства него да се живи за Српство.
    Њима сметају сви они који су одвек били то што јесу, људи и Срби. Сметају нељудима и професионалним антисрбима, онима који су до јуче били Шугословени, а сада су мондијалисти.
    Сметају им зато што су часни људи најпоузданији сведоци њихове нечасности коју су прикривали омраженом идеологијом – идеолошком утопијом!
    Они су данас и велики верници, иако су до јуче Бога често помињали, али само у најсочнијим псовкама! У стању су и самог Бога сада да подучавају иако јуче нису знали како црква изгледа изнутра!
    Дискриминација се данас врши злоупотребом демократије и људских права, наносећи највећу могућу штету и компримитујући демократију и људска права! Данас је начешћа дискриминација из малоумних амбиција!
 



1 коментар:

  1. С обзиром да живим у Бечу овде видим на скоро сваком кораку ту ксенофобију, секташтво, дискриминацију од стране оних кретена који су се клели у злочинца Тита и који су уместо крсне славе славили зликовчев лажни рођендан, а уместо славске свеће у рукама су држали букову цепаницу. Такви су данас најгори.
    Поздрав великом Петру Милатовићу Острошком и молим се Богу да те комуњарсјке гњиде бескомприсно гази.
    Никола Бојовић

    ОдговориИзбриши