уторак, 14. април 2015.

Модерна издавачка кућа Cyberpublishing GmbH у Бечу

   Модерна издавачка кућа Cyberpublishing GmbH је како електронски издавач, тако и издавач књига у класичном смислу који користи најмодернију технологију који својим ауторима дугорочно служи као поуздани партнер приликом публиковања, промоције и продаје штампаних и електронских књига.
   Користимо најновију технолгију за заштиту ауторских права код најразличитијих публикација (е-књиге, пдф, штампање по поруџбини) а такође и за мања дела (на пример научне тезе) и слично. Штампамо такође и на специјалном папиру који се не да скенирати, копирати или факсовати.
    Драгоцено знање у облику стручних књига, научних чланака, дипломских радова, дисертација и сл.,  публикују се код нас сасвим једноставно, без бирократских препрека, у одговарајућим форматима.

   За оне који више воле забаву служи белетристика. Љубитељима уметности стоје различита дела уметника на располагању: коментарисане уметничке слике којима сликари преносе своју инспирацију и осећања око настајања дела на своју публику. Професионални фотографи могу да нам својим фотографијама у књигама причају своје приче.
    Израда личних албума са Фејсбука, који треба да „ухвате“ и „овековече“ посебне фазе живота и сећања на посебне догађаје, је саставни део нашег репертоара.
   Код нас можете да објавите кратке приче. Овај сервис нудимо и ауторима и читаоцима.
   Наш Reading Room (електронска читаоница) се полако, али сигурно пуни стручним текстовима и причама. Наш сервис “читај кад ти треба“, је омиљен код свих узраста. Уз помоћ нашег интерног новца
Cyber Coins, можете да платите оне текстове који се не нуде бесплатно на читање (и Download). Cyber Coins могу да се користе у нашем шопу тако што се одбију од рачуна приликом куповине књига.
    Својим муштеријама нудимо пробно читање наших книга пре куповине.
Пре него што почнете да читате текст за који се плаћа, систем Вас обавештава о томе унапред,
   Светске продајне мреже (Amazon, Google Book Store, Amazon Kindle, Cyberpublishing Shop и одабране књизаре) омогућавају модерну и брзу дистрибуцију. Увек смо спремни на нове кооперације у целом свету.


    Књиге могу да се купе и у нашем бироу, а захваљујући услузи “штампај по потреби” можемо да испоручимо у целом свету књиге, брошуре, скрипте итд., у било којој количини.
  Транспарентност и фер однос између издавача и аутора је слоган ове посебне издавачке куће.  Зависно од квалитета рукописа, аутори могу да учествују у трошковима публиковања. Ми подржавамо и стимулишемо таленте, па што је бољи квалитет рукописа, то су нижи трошкови учешћа за ауторе, или их уопште нема, ако се ради о кандидату за бестселер о чему одлу чују наши уредници. Као врхунац модерне и фер кооперације је наш надпросечно висок хонорар за ауторе од 20 % или 10 %.
   Наша издавачка кућа је заступљена на скоро свим реномирани социјалним и пословним мрежама као   kao   Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, Xing i YouTubе тако да смо у свако доба доступни милионима читалаца у целом свету. Свака наша књига има и своју Facebook Фацебоок страну.
    Нашим ауторима стоји на располагању Dashboard, где се налазе све потребне информације у вези њихових публикација, лични подаци и продајна статистика Cyber шопа.
    Исплаћивање ауторског хонорара се код нас обавља три пута годишње, сваког четврто месеца. Много нам је стало до добре комуникације са ауторима.
   Ова необична издавачка кућа нуди такође и решења за пословну интелигенцију, посебно из области ИТ финансијског сектора. Пишемо за Вас спецификације за развијање софтвера, креирање тестова за софтвер, писање различитих приручника за коришћење итд. На овај начин штедите и време и новац за компликоване дуготрајне анализе које претходе писању спецификација за софтвер.
    Штампамо и уникатна дела. Било да су посебне сликовнице које треба да сачувају Ваше успомене на лепе и важне догађаје Вашег живота, било да се ради о свадби, завршетку школовања, рођењу деце итд. Оваква дела штампамо и на специјалном папиру који се не да копирати или на папиру који се не цепа, а може и да се обрише – све по жељи муштерије. Специјални папир је погодан за сертификате и остале важне документе може додатно да се осигура 2Д и 3Д холограмима.
 На нашем порталу нудимо повољно место за рекламне банере по фиксној повољној цени за одређени период који се уговори. Ако сте заинтересовани, јавите  нам се:
Office@Cyberpublishing.at

 
Mit freundlichen Grüßen
Mag. Anja Kribernegg
Geschäftsführung
Cyber Publishing E-Verlag GmbH
Verlagsbüro: Naglergasse 1/5, A-1010 Wien
Bürozeiten: Montag bis Freitag 08:00-17:00 Uhr
Fixnetz: +43 1 93088 - 3018
Faxdurchwahl: +43 1 93088 - 3019
Telefon: +43 660 57 31 697
E-Mail:
office@cyberpublishing.at
Web: www.cyberpublishing.at
Skype: cyberpublishing_everlag
Firmensitz und Handelsgericht: Wien
Firmenbuchnummer: FN400822w
UID: ATU68116727



Нема коментара:

Постави коментар