субота, 25. април 2015.

Петар Милатовић: Сага о Празилуковићима и Лезилебовићима

   Празилуковићи су сада професионални Срби и Црногорци у Београду, Новом Саду и осталим градовима у Србији,  родом из црногорксих вукојебина, а до јуче су били професионални Југословени и остали Шугословени.
 Лезилебовићи су такође из црногорских брдовитих вукојебина, али су настањени у Подгорици, Никшићу, Цетињу, Херцег Новом  и осталим црногорским градовима. И они су, као и њихови рођаци Празилуковићи, до јуче били велики Југословени и остали Шугословени. Сада су неки велики Срби и велики Црногорци. Како им кад затреба.

      Баш као и Празилуковићима у Србији.
    Разлика између Празилуковића у Србији и Лезилебовића у Црној Гори је само у сличним надимцима, а заједничко им је: лукавство, поганлук, пасјалук, несојлук, подмуклост, дволичност, претворност, камелеонство, полтронство. Захваљујући таквим  моралним карактеристикама Празилуковићи и Лезилебовићи су се, са само основном, или евентуално средњом школом, домогли директорских, председничких, уредничких и многих других, па и криминалних функција које су то што јесу захваљујући управо Празилуковићима и Лезилебовићима, а многи су постали чак и уважени чланови Академија, полицијских и масонских! Многи од њих у писаној преписци не умеју да употребе вокатив приликом обраћања некоме,  али то им не смета да се диве својој искривљеној слици на властитом можданом платну. Намештају једни другима функције, титуле, награде и остале нагрде, а све по систему – ја теби ти мени,  међусобно се ословљавајући  са „Сердаре“ и "Војводо", иако су сви они заједно најобичније транвеститске  прдаре и осведочене мушке говнаре! Њихове жене су далеко веће мудоње од тих полигаћа и дојучерашњих голаћа који су расли у планинској брвнари покривеној сламом, спавајући у истој просторији са кравом,, козом, или магаретом. Зато сви они уместо славске иконе требало би да држе слике ознака ОЗНЕ, УДБЕ и СДБ, јер би без  њих те шпијунчине и никоговине остали доживотни голаћи по завичајном камењу.
    Црногорски Празилуковићи у Србији и Лезилебовићи у Црној Гори патолошки мрзе и одмах склапају трајне коалиције против свакога ко их препозна, било погледом, било речју.
    Можеш ти према Празилуковићима и Лезилебовићима бити не знам колико коректан, али све ти је узалуд, јер и једни и други твоју коректност схватају као твоју слабост.
  Захваљујући Празилуковићима у Србији, нараста оправдан гнев уперен према онима који су против елементарне људскости. Захваљујући Лезилебовићима цивилизовани свет дубоко презире некад часну и јуначку Црну Гору пред којом је некад тај исти свет скидао капу, док данас та иста Црна Гора, захваљујући Лезилебовићима, скида гаће пред целим светом! Тај пример јавног беспримера послушно следи и Србија захваљујући Празилуковићима, тако да данас имамо – дупло голо...



(Одломак)



2 коментара:

  1. Менталним испирањем од Срба су настали (ЈУ)-ШУГОСЛОВЕНИ , Остали и они који нису имали добише НАЦИЈУ. Нажалост,сада се чешамо,овако ошугани

    ОдговориИзбриши
  2. Хахахахахахахаха, фантастично су скенирани скроз! Огољени су до краја!
    Мирослав

    ОдговориИзбриши